tiistai 9. marraskuuta 2010

Kuukausiextra: Muotiblogi

Meiltä on kyselty kuvia teettämistämme vaatteista. Lisäksi lomallamme sekä huoneessamme on viime aikoina käyty Vietnam´s Next Top Model -kilpailua, josta satoa seuraavaksi. 

  Hoi Anissa tehty kauluspaita. Tätä paitaa seurasi vääränvärinen (sininen) paita, josta jo kerroimmekin.

Huessa tehty puku, joka maksoi 100 dollaria. Ei siis kovin paha hinta. ;) Pienien korjauksien jälkeen puvusta saatiin jopa istuva. Luvattua liiviä vaan ei koskaan kuulunut...


Hoi Anissa tehty takki. Räätälille näytettiin merkkiliikkeen kuvastosta kuva, minkälaisen takin haluaa, ja seuraavana päivänä se jo olikin noudettavissa.


Kuvan kengät on tehty Hoi Anissa mittatilaustyönä juuri meidän jaloillemme. 20 USD per pari. Pasilla Superstarit ja Villellä nahkaiset juhlakengät. 


Mallilla on yllään takki sekä yksiosainen paita. Paitaan kuuluu illuusio harmaasta paidasta, mustasta aluspaidasta sekä huivista, kun todellisuudessa kaikki on ommeltu yhteen.

 
 Kuvan lapsi harkkapaikaltamme edustaa perinteistä lapsimuotia lastenkodissa. Hän on maailman surullisin lapsi, ja hänet jos jonkun haluaisimme pelastaa. Mallina hän ei kuitenkaan vakuuttanut tuomaristoa, vaan hän joutui jättämään kisan hankkiakseen lisää kokemusta ja ikää n. 20 vuotta.

Muotimogulimme lähtivät Hanoin kuvauslokaatioon hakemaan inspiraatiota urbaanista vietnamilaisesta citylookista.


 Mallilla yllään fuusioasu, vietnamilaista ja ruotsalaista H&M-tyyliä sekoitellen. Asusteena PAINAVA kantoteline.


 

Kuvan malleilla yllään perinteinen vietnamilainen juhla-asu, ao dai. Kyseessä ilmeisesti valmistujaispippalot.

 

Vietnamissa monet miehet ovat tykästyneet virallisempaan tyyliin.



Hanoin keskustassa Hoam Kim -järven ympärillä oli päivittäin monta hääparia ottamassa hääkuviaan. Hanoissa meille länsimaissa naisten tutut valkoiset hääpuvut olivat yleisiä, mutta Huessa näkyy joskus perinteisiä punaisia mekkoja, mihin kuuluu hassu scifi-lierihattu.



Finaalikaksikkomme pääsivät viimeisiin kuvaussessiohin Cát Bàn maisemiin.


 Kilpailun viimeisenä haasteena oli ryhmäkuvaus. Malleista toinen ei kuitenkaan vakuuttanut poseerauksellaan ja täten tuomariston valinta ei ollut vaikea.



 Here´s your best shot! Mallilla on yllään JC:n uikkarit sekä kiipeilykengät.

Joku saattaa tän postauksen perusteella luulla että meillä ei oo kauheesti tekemistä täällä ainaisen sateen vuoksi, mut kyse ei suinkaan ole siitä. Myö ollaan vaan katottu vähän liikaa America´s Next Top Modelia telkkarista. :)

Telkkariohjelmista puheenollen, nähtiin tänään Amazing Race-kuvaukset Huessa! Sattumoisin osuttii keisarinkaupungin porteille samaan aikaan kun Amazing Race -tunnuksin merkityt autot kurvas paikalle ja kilpailijat kameramiehineen pinkoi sisälle.



4 kommenttia:

  1. Voi maailman kevät! :''D Nuo kengät oli hienot! Miu lemppari oli kyl tuo illuusiopaita mihi oli ommeltu yhteen kaikki. Ne keksii varmaan kohta semmosen haalarin mikä näyttää asukokonaisuudelta mut kaikki on vaan ommeltu yhteen. Amazing Race ei olekaan siis ihan huijausta,kai. Mut onnea voittajalle! :D Mallisopimus mainostoimisto Paparazzin kanssa ja kuuden sivun juuttu johonki teinimuotilehteen, vai kuinka se oli.

    VastaaPoista
  2. Hei,
    Mielestäni näit Racers Australian versio Amazing Race. Onko sinulla muita kuvia?
    Käytämme Amazing Race, koska se on kuvattu. Klo:
    http://forum.realityfanforum.com/index.php/topic, 23589.msg571720.html # msg571720

    VastaaPoista
  3. Hi,
    I wrote the last comment using google translate not realizing you were English teachers...
    Can you contact me at walkingpneumoniaRFF-at-gmail.com with any information you may have about what you saw?

    VastaaPoista
  4. Siehä voisit teettää Pasi miulleki vähän jotain vaatteita ja kenkiä.. myöhä ollaa melkein saman kokosia. :D

    VastaaPoista