lauantai 11. helmikuuta 2012

MuotiMogat

Tällä kertaa muotiosiossamme keskitymme vietnamilaisen muodin ylilyönteihin ja huteihin. Koska sää oli tällä kertaa viileämpi, oli muodissa havaittavissa eroja viimekertaiseen verrattuna.



Karvat

Koska vietnamilaiset eivät ole erityisen karvaisia, täytyy heidän ilmeisesti lisätä talvella karvaa vaatteisiin. Hups, taisi mallinukke unohtaa katsoa peiliin aamulla ennenkuin lähti ulos. Sepaluskin jäi auki.






Säähän sopimaton vaatetus
Vaikka lämpötila olisi 11 astetta, saattoi vastaan tulla turisteja, jotka ovat tulleet aurinkolomalle. Vaikka paikalliset ja osa turisteista kulkivat toppatakit päällä, osasivat toiset ulkomaalaiset nautiskella olostaan hyvinkin vähissä vaatteissa.



Kuollut mies lasiarkussa
Kuolleen miehen ruumis sisustuselementtinä oli kyllä so last season. Valokuvaus oli kielletty, kuvassa taulu hänestä.


Kirkkaat värit ja eläinkuviot
Vietnamissa joutuu kyllä aika ajoin hieraisemaan silmiään ja varmistamaan ettei ole joutunut lapsuuden leikkimökkiin. Kuvassa näkyvä ravintolan pöytäliina oli kuitenkin aikuisten oikea Vietnamissa.

Korvaläpät
Pää tarvitsi reissulla lämmintä vaatetta, mutta vietnamilaisten ratkaisu kylmyyteen ei kyllä vakuuttanut... Korvaläpät näyttivät olevan todella suosittuja ja niitä olikin monenlaisia. Hillittyjä, neonvärisiä, karvaisia, eläinkuosisia sekä eläimenmuotoisia. Niitä pystyikin käyttämään huoletta kaikkialla: kaupungin vilinässä, pyhän temppeliluolan portailla, pyhässä temppeliluolassa, souturetkellä, lista on loputon! Ribiksen iskiessä korvaläpät yhdistettynä liikenteessä käytetyn hengityssuojan kanssa toimivat hyvin haju- ja kuulohaittoja vastaan.